EΚΑ: “Αλληλεγγύη στο Σόλωνα Φιλόπουλο εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΑΣΠΡΟΦΟΣ”

Για βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας σε βάρος συνδικαλιστή, κάνει λόγο το εργατικό κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή υποκρύπτει παρεμβάσεις με στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αθήνας “εκφράζει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο Σόλωνα Φιλόπουλο, εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και συμπαρατάσσεται με τη θέση του Συνδέσμου Εργαζομένων της ΑΣΠΡΟΦΟΣ, του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας.

Θεωρούμε απαράδεκτη και καταδικαστέα τη Διοικητική και Οικονομική υποβάθμιση του συναδέλφου μας. Μόνος προφανής λόγος για την κίνηση αυτή από πλευράς της Εταιρείας είναι η διαμόρφωση περιβάλλοντος επηρεασμού της ελεύθερης βούλησης των συνδικαλιστών ώστε να  μην εκτελούν με συνέπεια το έργο τους.

Η πρακτική αυτή εκφοβισμού, δεν θα περάσει.

Ζητάμε από τη Διοίκηση της Εταιρείας την άμεση αποκατάσταση του συναδέλφου μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος