ΕΙΝΑΠ: Όχι στις μετακινήσεις ιατρών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία

Να μην μετακινηθούν ιατροί των παιδιατρικών νοσοκομείων ζητάει η ΕΙΝΑΠ, ενώ καλεί και στο συλλαλητήριο της 12/3 στο Σύνταγμα για τα Τέμπη

Την αντίθεσή της εκφράζει η ΕΙΝΑΠ στο ενδεχόμενο μετακίνησης ιατρών από τα παιδιατρικά νοσοκομεία, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά: «Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ενημερώθηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ νοσοκομείων και Υ.Πε. για μετακίνηση γιατρών από το Παίδων Πεντέλης στο Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού.
Θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα είναι απαράδεκτη αφού το Παίδων Πεντέλης είναι ένα νοσοκομείο που απευθύνεται σε μια τόσο ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα και που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Η ΕΙΝΑΠ θα στηρίξει τους συναδέλφους του Παίδων Πεντέλης σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κάνουν σε περίπτωση μετακίνησης γιατρού και ζητά την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για κάθε κενή ιατρική θέση στο νοσοκομείο».

Σε επόμενη ανακοίνωση επισημαίνει πως: «Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σε συνέχεια της μεγάλης απεργίας της Τετάρτης συμμετέχει στο συλλαλητήριο των σωματείων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/03/23 στο Σύνταγμα στις 12.00».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος