Είναι σαν μωρό που θα πρέπει να μάθει να περπατάει ξανά – Τι δήλωσε στην ΕΡΤ ο γιος του Βασίλη Λεβέντη (video)

Για την περιπέτεια του θετού του πατέρα, Βασίλη Λεβέντη που βγήκε νικητής από τη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» αλλά ταλαιπωρείται από post covid σύνδρομο, μίλησε στην ΕΡΤ ο Μάριος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Εβδομήντα πέντε ημέρες κράτησε η μάχη για τη ζωή του ανεμβολίαστου πολιτικού έως ότου πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο και όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή «Από τις Έξι», ο ίδιος φοβόταν κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο.

«Ήταν εβδομήντα πέντε ημέρες πάρα πολύ δύσκολες για τον ίδιο. Το ότι βρίσκεται αυτή την στιγμή στη ζωή οφείλεται στο νοσηλευτικό προσωπικό και στη διοίκηση του νοσοκομείου. Πραγματικά έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ άλλη μια φορά και στη θέληση να παραμείνει στη ζωή», ανέφερε.

Είναι σαν μωρό που θα πρέπει να μάθει να περπατάει ξανά – Τι δήλωσε στην ΕΡΤ ο γιος του Βασίλη Λεβέντη (video)
Έπειτα από μακρά νοσηλεία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, βγήκε νικητής από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, ο πατέρας του όταν νόσησε από κορονοϊό ήταν ανεμβολίαστος καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα και φοβόταν.

«Αν ήταν εμβολιασμένος δεν θα είχε περάσει όλη αυτή την περιπέτεια. Απόδειξη ότι το εμβόλιο σώζει ζωές, και δεν σε βάζει σε περιπέτεια, είναι η ίδια μου η μητέρα, η οποία για δέκα ημέρες όταν αρρώστησε ο πατέρας μου τον περιέθαλπε και δεν κόλλησε. Αν δεν ήταν εμβολιασμένη, το πιθανότερο είναι ότι όλη αυτή την χρονική περίοδο θα τους είχα και τους δύο σε μια ΜΕΘ, σε διπλανά κρεβάτια», τόνισε ο γιός του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Γεωργιάδης, περιγράφοντας την σημερινή κατάσταση του κ. Λεβέντη, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, είπε ότι είναι εμφανώς αδυνατισμένος και μυοσκελετικά πολύ αδύναμος». Και όπως αποκάλυψε ο κ. Λεβέντης ταλαιπωρείται από post covid σύνδρομο, γεγονός που σημαίνει ότι θα του πάρει πολύ καιρό για να αποθεραπευτεί. «Είναι σαν μωρό που θα του πάρει καιρό να μάθει να περπατάει ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Λεβέντη πέρασε από πολλές διακυμάνσεις στο νοσοκομείο, καθώς υπήρξε επιδείνωση. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 25 Σεπτεμβρίου, υποβάλλεται πλέον σε φυσικοθεραπείες ενώ σύντομα θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος