Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, 21 γυναίκες (είκοσι αλλοδαπές και μία Ελληνίδα) για κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, αλλοδαπών και παραβίασης σφραγίδων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, στις περιοχές της Αθήνας, Δάφνης, Νέου Κόσμου και Καλλιθέας, εντοπίστηκαν 4 οίκοι ανοχής, που λειτουργούσαν παράνομα. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών λειτουργούσαν με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών ευεξίας – μασάζ.
Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος δύο εκ των γυναικών που συνελήφθησαν, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινές κάθειρξης 8 και 7 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος των αλλοδαπών γυναικών, που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασής τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος