Συνωστισμός σε πάρτι στην πλατεία της Κυψέλης – Χωρίς μέτρα και μάσκες (video)

Εικόνες συνωστισμού το βράδυ στην Κυψέλη, μετά τα αυστηρά μέτρα επιτήρησης στην πλατεία Βαρνάβα, από νωρίς χθες το απόγευμα. Η πλατεία της Κυψέλης γέμισε με εκατοντάδες νέους που έπιναν το ποτό τους μετά μουσικής από DJ, χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μάριος Κωνσταντινίδης, σε αντίθεση με την πλατεία Βαρνάβα που χθες είχε περιφρουρηθεί από αστυνομικές δυνάμεις, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη επικράτησε το αδιαχώρητο. Σύμφωνα με κατοίκους και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία χωρίς μάσκες και χωρίς να κρατούν κανένα μέτρο όπου κι έμειναν έως τις πέντε τα ξημερώματα. Στο σημείο υπήρχε και βαν που έδινε ποτά ενώ υπήρχε μουσική και DJ με επαγγελματικά μηχανήματα.

Στο μεταξύ, την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι περιφρούρησε χθες η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να αποθαρρύνει τους εκατοντάδες νεαρούς που συνωστίζονταν κάθε βράδυ. Μουσικές, take away ποτά και έντονος συνωστισμός, ήταν η εικόνα που περιέγραψαν για το περασμένο Σαββατοκύριακο κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τα κορονοπάρτι που διοργανώνονται εν μέσω πανδημίας. Μάλιστα ακολούθησε τεράστια επιχείρηση καθαρισμού της πλατείας από τον Δήμο Αθηναίων, καθώς είχαν σχηματιστεί “βουνά σκουπιδιών”, μετά τον συνωστισμό.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος