Τη σχέση παραγωγής, τροφής και περιβάλλοντος, ερευνά η Ελβίρα Κρίθαρη και οι “Ειδικές Αποστολές“.
Πώς τα σύγχρονα διατροφικά μοντέλα επηρεάζουν την υγεία; Ποιες είναι οι τροφές με το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα; Ξεκινώντας από τον Θεσσαλικό κάμπο και καταλήγοντας πίσω στην Αθήνα, ειδικοί από διαφορετικούς κλάδους συζητούν για τις λύσεις στις διατροφικές στρεβλώσεις της εποχής μας και προτείνουν ένα διατροφικό πρότυπο που έρχεται από το παρελθόν αλλά είναι το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον.
Αρχισυνταξία: Σταυρούλα Χριστοφιλέα
Υπεύθυνη Ερευνών: Ελβίρα Κρίθαρη
Μοντάζ: Πέτρος Κωστράκης, Αθανάσιος Ντόβας, Αντώνης Γασπαρινάτος
Διεύθυνση Παραγωγής: Περικλής Ε. Παπαδημητρίου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρεμούνδος, Γιάννης Γεωργιουδάκης
Υπεύθυνος εκπομπής: Φάνης Παπαθανασίου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος