Έγκλημα στην Κυψέλη: Στον εισαγγελέα το απόγευμα ο δράστης – Είχε οικονομικές διαφορές με την 36χρονη

Array

Σοκάρει η άγρια δολοφονία 36χρονης από το Μπαγκλαντές, στην Κυψέλη από 40χρονο ομοεθνή της το μεσημέρι της Κυριακής (28/8) έξω από την πολυκατοικία που διέμενε στην οδό Τενέδου.

Η άτυχη γυναίκα είχε δώσει ραντεβού με τον 40χρονο, ο οποίος ήταν φίλος του συζύγου της γιατί είχαν οικονομικές διαφορές. Μεταξύ τους δημιουργήθηκε έντονος καυγάς και ο 40χρονος με ένα μαχαίρι κατάφερε στην 36χρονη πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα της. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Το απόγευμα της Κυριακής, η αστυνομία ταυτοποίησε και εντόπισε τον 40χρονο όπου και τον συνέλαβε.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει στην 36χρονη 20.000 ευρώ, ενώ του είχε πει πως θα χώριζε τον σύζυγό της. Ωστόσο, στο ραντεβού που είχαν, του είπε πως δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία για τα χρήματα που του χρωστάει και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει. Εκείνος θόλωσε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Ο δράστης θα οδηγηθεί το απόγευμα στις εισαγγελικές αρχές.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 36χρονης αλλοδαπής, που διαπράχθηκε, μεσημβρινές ώρες της 28-8-2022, σε οδό στην περιοχή της Κυψέλης. Δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της.

Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος