Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα – Ποινική δίωξη σε βάρος του 75χρονου για ανθρωποκτονία (video)

Στον εισαγγελέα παραπέμφθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης, ο οποίος ομολόγησε πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα και παραδόθηκε στις αρχές. Σε βάρος του έγινε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία

Ο 75χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ του 75χρονου και της 64χρονης, ενώ είχαν συχνούς καυγάδες. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει “Αυτό που περνούσα τα τελευταία χρόνια δεν περιγράφεται. Με είχε αποκλείσει οικονομικά από τα πάντα”. Επίσης ο 75χρονος παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος και φέρεται να δήλωσε ότι: “Το όπλο είναι παλιό και το είχα βρει σε μια μετακόμιση που είχα βοηθήσει έναν φίλο μου”.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου Θεόδωρος Μαντάς σε δήλωση του αναφέρει πως το έγκλημα αποτελεί «την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος».

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς, Γιώργος Γεραφέντης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος