Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 30χρονος – Τι δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας (video)

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται ο 30χρονος δράστης στην πολύκροτη υπόθεση του εγκλήματος της Φολεγάνδρου, με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα με τις Αρχές να ελέγχουν τα ευρήματα, με τα τελευταία να αφορούν σε κακώσεις στο κρανίο και διάφορα σημεία του σώματος της 26χρονης, οι οποίες δεν συνάδουν μόνο με τα χτυπήματα από το βράχο.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η υπεράσπιση του 30χρονου θα επικαλεστεί ψυχοπαθολογικό θέμα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

«Οι γυναικοκτονίες είναι πάρα πολλές»

Στα ουκ ολίγα ειδεχθή εγκλήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πιο πρόσφατο αυτό στη Φολέγανδρο με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Ναστούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι».

«Πραγματικά έχουν μαζευτεί πάρα πολλά γεγονότα. Θύματα είναι οι γυναίκες. Οι γυναικοκτονίες είναι πάρα πολλές. Αυτό θα πρέπει να μας ανησυχήσει λίγο σαν ελληνική κοινωνία» επισήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, το είδατε σε όλες τις τελευταίες περιπτώσεις. Έδρασε με επαγγελματισμό και πάρα πολύ γρήγορα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος