Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο για την δολοφονία της Carol – Την Παρασκευή η κηδεία στο νησί

Εν αναμονή των εξελίξεων και της αστυνομικής έρευνας για τον εντοπισμό των τριών δραστών που δολοφόνησαν την 20χρονη Carol, μητέρα ενός 11μηνου μωρού στα Γλυκά Νερά Αττικής και η μικρή κοινωνία της Αλοννήσου, που γνώριζε την άτυχη γυναίκα, αλλά και την πατρική της οικογένεια, η οποία ζει στο νησί, εξακολουθεί να βρίσκεται σοκαρισμένη.

H κηδεία της άτυχης Carol θα γίνει αύριο Παρασκευή 14/5 στις τρεις το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου. Η σορός της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο για την δολοφονία της Carol – Την Παρασκευή η κηδεία στο νησί

Η μητέρα της 20χρης Carol, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την σορό του παιδιού της, αφού συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα, για τυχόν ευρήματα και DNA υλικό που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών, ενώ ο πατέρας της λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι σιωπηλός και μόνος, χωρίς ούτε καν να μπορεί να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του παιδί, που τόσο περήφανους τους είχε κάνει ως γονιούς.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο για την δολοφονία της Carol – Την Παρασκευή η κηδεία στο νησί

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, είναι τόσο προστατευτικοί και τόσο θλιμμένοι, που τα λόγια τους είναι φτωχά και η θλίψη τους ανείπωτη. Ωστόσο, η συζήτηση μαζί τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πιο ανθρώπινη και πιο εύκολη. Εξακολουθούν να κάνουν και αυτοί όπως και όλη η Ελλάδα διάφορες εικασίες αναφορικά με τη δολοφονία της Carol και αν τελικά έχασε τη ζωή της προστατεύοντας τη ζωή της 11μηνης κόρης της. Η σωματική ρώμη της Carol, όπως μας είπαν ήταν τέτοια που της επέτρεπε να αντιδράσει και να παλέψει για την ζωή της, αντίδραση που αποδείχθηκε μοιραία, αφού το μένος ενός εκ των δραστών ήταν τέτοιο και τόσο, που άφησε το κορίτσι ξέψυχο, δίχως ανάσα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο για την δολοφονία της Carol – Την Παρασκευή η κηδεία στο νησίΌσοι κάτοικοι του νησιού, εκπαιδευτικοί, γείτονες, φίλοι και συναθλητές στο kick boxing  μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ, μόνο καλά λόγια είχαν για αυτό το κορίτσι που χάθηκε με αυτό τον άδοξο τρόπο, μόλις στα 20 του χρόνια, τώρα που είχε ανοίξει τα φτερά της δικής της ζωής, φεύγοντας από το αγαπημένο της νησί της Αλοννήσου, όταν τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της. Οι τρεις εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου από το οποίο αποφοίτησε η Carol που μίλησαν στην ΕΡΤ, περιέγραψαν με σπουδαία λόγια την προσωπικότητα του κοριτσιού, μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που της επέτρεψα και να περάσει στο πανεπιστήμιο και οικογένεια να δημιουργήσει. Ήταν τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη, όπως μας είπαν, ως να ζούσε σε παραμύθι…

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο για την δολοφονία της Carol – Την Παρασκευή η κηδεία στο νησί

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος