Έφοδος στο Εφετείο: Ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος – “Από νόμιμη πηγή εσόδων το 1,5 εκ. ευρώ” λέει στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του

Array

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι για την εισβολή με αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχαν ναρκωτικά και τεράστιο χρηματικό ποσό, στο Εφετείο Αθηνών, ο οποίος οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ο δικηγόρος του δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Από τις Έξι» για την περίεργη αυτή υπόθεση επιχειρώντας να δώσει εξηγήσεις για το πώς δικαιολογείται το 1,5 εκ. ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του.

«Είναι πρωτόγνωρη υπόθεση. Είναι πολύ σπάνιο κάποιος να πάει να παραδοθεί μόνος του με ναρκωτικά που είχε και να παραδώσει το χρηματικό ποσό. Η κατάσταση του ανθρώπου αποδεικνύεται και από τις καταθέσεις των αστυνομικών για την ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν καθώς και από τη χρόνια εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαϊωννίδης.

Αναφορικα με την προέλευση του τεράστιου ποσού που κατείχε ο πελάτης του ο δικηγόρος έκανε λόγο για «παράδοσή του στις Αρχές». Όσον αφορά το αν το 34χρονος το είχε αποκτήσει νόμιμα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «ένα πολύ μεγάλο μέρος δικαιολογείται από τις αποταμιεύσεις που υπήρχαν σε επίπεδο οικογενειακό. Όλα τα στοιχεία θα παραδοθούν στον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, σε επίπεδο μετρητών, προέρχονται από νόμιμη πηγή εσόδων και κυρίως από αγοραπωλησίες οικογενειακών ακινήτων» υποστήριξε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Έφοδος στο Εφετείο: Ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος – “Από νόμιμη πηγή εσόδων το 1,5 εκ. ευρώ” λέει στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του

Όπως δήλωσε, «για το υπόλοιπο ποσό υπάρχει μια επιφύλαξη και αυτό είναι το οποίο διακυβεύεται σήμερα ενώπιον του κ. Ανακριτή».

Σε δύσκολη ψυχική κατάσταση – Βρίσκεται στο Δαφνί 

Σύμφωνα με τον. Παπαϊωαννίδη ο πελάτης του ο οποίος προσωρινά έχει μεταφερθεί στο Δαφνί, παραδόθηκε αυτοβούλως.

«Είναι ένας άνθρωπος σε πολύ δύσκολη κατάσταση γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι μεταφέρθηκε στο Δαφνί», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Ο 34χρονος άνδρας που φώναζε ότι έχει εκρηκτικά και ναρκωτικά, προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ από την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως στο Εφετείο Αθηνών.

Έφοδος στο Εφετείο: Ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος – “Από νόμιμη πηγή εσόδων το 1,5 εκ. ευρώ” λέει στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του
(ΕUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Κατά τη σύλληψη του δεν φαινόταν ότι βρισκόταν σε καλή ψυχική κατάσταση και ο πρώην παίκτης ριάλιτι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Ήρθα στους φίλους μου και παραδόθηκα γιατί έτσι έπρεπε να το κάνω».

Από την έρευνα που έγινε στον ίδιο και στο όχημα του, εντοπίστηκαν στα καθίσματα σε σακβουαγιάζ περίπου 1.200.000 ευρώ καθώς και ναρκωτικά και συγκεκριμένα περίπου μισό κιλό χασίς, 38 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ectasy.

Πηγή: «Από τις Έξι» | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος