Εφιάλτης για 22χρονη στην Αθήνα: Την έκλεισαν σε διαμέρισμα, την κακοποίησαν και προσπάθησαν να την βιάσουν

Array

Τον εφιάλτη βίωσε μια 22χρονη στο κέντρο της Αθήνας. Δύο άνδρες την έκλεισαν σε διαμέρισμα, και αφού την κακοποίησαν, προσπάθησαν να τη βιάσουν. Ευτυχώς την έσωσαν οι γείτονες, που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 22χρονη κοπέλα από την Αλγερία, έπεσε θύμα αρπαγής, σωματικής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και παρ’ ολίγον βιασμού. Η κοπέλα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση και τα αντανακλαστικά των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, όπου η 22χρονη διασκέδαζε μαζί με μία φίλη της έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Στο ίδιο μαγαζί ήταν δύο άνδρες (σ.σ. ένας από τη Γουινέα κι ένας από τη Βουλγαρία), οι οποίοι την παρέσυραν σε ένα διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ιακωβίδου, όπου εκεί φαίνεται ότι επιχείρησαν να τη βιάσουν. Οι φωνές και οι εκκλήσεις της νεαρής κοπέλας στα αγγλικά για «βοήθεια», κινητοποίησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής τους ενοίκους της πολυκατοικίας οι οποίοι κάλεσαν το «100», με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ να είναι οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο.

Αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα από το οποίο ακούγονταν φωνές, οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα χτυπούσαν το κουδούνι και την πόρτα μέχρι να πειστούν οι δύο άντρες να τους ανοίξουν. Όταν ρώτησαν αν υπάρχει κάποια γυναίκα στο διαμέρισμα, ο Βούλγαρος και ο φίλος του από τη Γουινέα απάντησαν αρνητικά, ωστόσο, ακούστηκε και πάλι η έκκληση της νεαρής γυναίκας για βοήθεια.

Επιτόπου πέρασαν χειροπέδες στους δύο άντρες, ενώ η 22χρονη κοπέλα από την Αλγερία έτρεξε πάνω στους αστυνομικούς με δάκρυα στα μάτια, με σκισμένα ρούχα και εμφανώς κακοποιημένη. Είναι χαρακτηριστικό του παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Όσον αφορά τους δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε βαρύτατη δικογραφία.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος