Ε. Τομπατζόγλου, δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: H δίκη ξεκινά από την αρχή – Γιατί μπορεί να διαρκέσει και δύο χρόνια (video)

Ξεκινά σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο, σε δεύτερο βαθμό, η δίκη της «Χρυσής Αυγής. Για το σημαντικό αυτό γεγονός μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» η Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα.

«Η διαδικασία που είναι να ξεκινήσει σήμερα, ουσιαστικά εξαφανίζει την πρωτόδικη απόφαση και το δικαστήριο εξετάζει τα στοιχεία από την αρχή. Η όλη διαδικασία  θα κρατήσει αρκετό χρόνο και πάλι», δήλωσε η κ. Τομπατζόγλου αποκαλύπτοντας ότι οι μάρτυρες στο εφετείο είναι 148!

Η ίδια έκανε την εκτίμηση ότι η διαδικασία της δίκης θα διαρκέσει περίπου δύο χρόνια τονίζοντας ότι τουλάχιστον έχουν επιλυθεί κάποια σημαντικά ζητήματα όπως ότι η δίκη θα γίνεται αποκλειστικά στο Εφετείο και οι δικαστές θα ασχολούνται αποκλειστικά με αυτή την υπόθεση μέχρι την έκδοση της απόφασης.

«Αυτός μένει να δούμε είναι πόσες φορές την εβδομάδα θα διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Από αυτό θα κριθεί το πόσο καιρό θα διαρκέσει η δίκη» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα.

Η δικηγόρος πολιτικής αγωγής επέστησε την προσοχή στην στάση που θα κρατήσει η υπεράσπιση των καταδικασμένων πρωτοδίκως μελών της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι ενδέχεται να προσταθήσουν να ευτελίσουν τη διαδικασία.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος