«Δυστυχώς η αλήθεια δεν βγήκε από τα στόματά τους» – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη για τη δίκη στο Εφετείο (video)

«Όπως αποδείχθηκε από τις απολογίες των κατηγορουμένων, δεν έχουμε κανένα θεατή, αλλά δύο συμπρωταγωνιστές με θύμα την άτυχη Ελένη. Στο Εφετείο ο ένας κατηγορούσε τον άλλο, με τα ίδια επιχειρήματα. Έχουμε το θλιβερό θέαμα της αλληλοκατηγορίας τους που να φτάνει μέχρι και την αναίρεση όσων είπαν στις καταθέσεις τους», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Ευάγγελος Γκιούγκης, δικηγόρος οικογένειας Τοπαλούδη με αφορμή τη δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών που θα συνεχιστεί στις 12 Μάϊου.

Ο κ. Γιούγκης αναφερόμενος στις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι είχαν καταδικασθεί σε ισόβια για την δολοφονία της φοιτήτριας το Νοέμβριο του 2018 και επιπλέον σε 15ετή κάθειρξη για το βιασμό της στη Ρόδο, είπε ότι «δυστυχώς η αλήθεια δεν βγήκε από τα στομάτά τους».

Και όπως δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, «οι άνθρωποι αυτοί εμφανίστηκαν ταυτόχρονα να λένε ψέματα στις απολογίες τους».

Τα όσα περιέγραψε ο κ. Γκιούγκης για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η νεαρή φοιτήτρια, μετά από φριχτά βασανιστήρια, είναι συνταρακτικά. «Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της αντίστασης της Ελένης για να μη τη βιάσουν. Αν δεν υπήρχε αυτός ο στόχος δεν θα υπήρχε ο λόγος να είχαμε αυτόν τον άγριο βασανισμό, τον μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα».

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της απέναντι στην ελληνική κοινωνία και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να παραμείνει η ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

«Η οικογένεια έχει υποστεί τα μύρια όσα και συνεχίζει να υφίσταται γιατί αυτό το πράγμα θα τους συνοδεύει μέχρι το θάνατό τους», πρόσθεσε για τη γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδη που συντάραξε το 2018 την ελληνική κοινωνία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος