Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ κατασχέθηκαν τρία πιστόλια κρότου, τέσσερις γεμιστήρες και 524 φυσίγγια κρότου.
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ: «Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 22-4-2022 στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί (23χρονος και 18χρονος) για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Ζεφυρίου, άκουσαν πυροβολισμούς και άμεσα έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν. Εκεί, εντόπισαν αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου και τους κατηγορουμένους να έχουν εξέλθει αυτού και να φέρουν όπλα, στραμμένα προς τον ουρανό.
Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου:
-
– πιστόλια κρότου,
-
– γεμιστήρες,
-
24- φυσίγγια κρότου και
-
– μεταλλικοί προσαρμογείς για εκτόξευση φωτοβολίδων.
Από το οδόστρωμα περισυλλέχθηκαν -19- κάλυκες από φυσίγγια κρότου.
Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το εν λόγω αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος