Δύο συλλήψεις από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ για ληστεία στην Ομόνοια

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 9-10-2024 στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 29 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω προσέγγισαν έτερο αλλοδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλής χρήσης μαχαιριών, του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, στο πλαίσιο της περιπολίας τους και κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων, εντόπισαν τους ανωτέρω και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος