Νέα δόνηση 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Νισύρου μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,4 βαθμών

Array

Ακόμη ένας, ασθενής αυτή τη φορά σεισμός, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στις 08:12 στον θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πρόκειται για τον τέταρτο σεισμό κατά σειρά που ανακοινώνεται από το Ινστιτούτο από το βράδυ χθες Σάββατο, με τον τρίτο της ακολουθίας αυτής, που καταγράφηκε στις 07:31, να είναι ο ισχυρότερος: ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 22 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου.

Νωρίτερα άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, το βράδυ του Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή είχαν καταγραφεί στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου.

Νέα δόνηση 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Νισύρου μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,4 βαθμώνΟ πρώτος σεισμός σημειώθηκε χθες στις 22:57 και ο δεύτερος σήμερα στις 02:25, αντίστοιχα 26 και 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού, διευκρίνισε το Ινστιτούτο σε ανακοινώσεις του.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές μέχρι στιγμής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος