Απανθρακωμένα ανασύρθηκαν δύο άτομα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οίκημα και οικία στη Λακωνία και τη Ροδόπη αντίστοιχα.
Χθες τα μεσάνυχτα σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία φωτιά εκδηλώθηκε σε κτίριο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που κατέβαλλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά.
Κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε η σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Λίγες ώρες αργότερα φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε οικία στην περιοχή Λύκειο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο και επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα.
Τα αίτια της φωτιάς τόσο στο οίκημα στη Λακωνία όσο και την οικία στη Ροδόπη ερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος