Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω αντιφασιστικής συγκέντρωσης και πολιτικής εκδήλωσης της ΧΑ

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας, από τις 5 το  απόγευμα, στο κέντρο του Πειραιά, λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, ενώ την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί στην πλατεία Κοραή και η κεντρική ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Ν. Μιχαλολιάκου.

Τουλάχιστον έξι διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται στην περιοχή για επιτήρηση της τάξης.

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά, ναυτεργατικά σωματεία όπως η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, το Σωματείο εργαζόμενων Παπαστράτου, δημοτικές κινήσεις του Πειραιά και της Νίκαιας αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα, ζητώντας τη ματαίωση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Οι αντιφασιστικές οργανώσεις, αναμένεται να πραγματοποιήσουν προσυγκεντρώσεις στον ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά, αλλά και στα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στις 18:30, στην πλατεία Κοραή θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, όπου θα μιλήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Με νέα ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής, η οργανωτική επιτροπή του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου αναφέρει:Όλοι και όλες σήμερα στο Πειραιά στη Πλατεία Κοραή στις 4μμ

Στηρίξτε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο ενάντια στις φιλοναζιστικές απειλές της Αστυνομίας

H Αστυνομία απειλεί ότι θα εμποδίσει το αντιφασιστικό συλλαλητήριο σήμερα στη Πλατεία Κοραή και θα καλύψει την ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή να κάνει φιέστα μίσους με το Ν.Μιχαλολιάκο.

Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η Αστυνομία δίνει  κάλυψη για να ξαναεμφανιστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής  στις γειτονιές που έσπειραν το τρόμο, με δολοφονικές επιθέσεις και μαχαιρώματα. Υπάρχουν ακόμη και πρόσφατες καταδίκες στα δικαστήρια για τις επιθέσεις τους στο Πειραιά.

Ο φορείς που πήραμε τη πρωτοβουλία για ένα Πειραιά, πόλη αντιφασιστική, πόλη της αλληλεγγύης, χωρίς ναζισμό και ρατσισμό, σωματεία εργαζόμενων, κινήσεις αλληλεγγύης, αντιφασιστικές κινήσεις, δημοτικές κινήσεις και συλλογικότητες σας καλούμε με τη άμεση μαζική σας παρουσία να ακυρώσουμε τα φιλοναζιστικά σχέδια της Αστυνομίας

Όλοι και όλες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες δώστε δυναμικό παρών σήμερα στις 4μμ στη Πλατεία Κοραή.  Με τη συμμετοχή και την αποφασιστικότητα να ακυρώσουμε τις αστυνομικές μεθοδεύσεις που καλύπτουν τους ναζί της Χρυσής Αυγής”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος