Δωρεάν διανομή καυσόξυλων στο Δήμο Αχαρνών – Πλησιάζουν τους 2.000 οι ωφελούμενοι

Από Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ξεκινά εκ νέου, μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή, η κοινωνική δράση του Δήμου Αχαρνών για τη δωρεάν διανομή ξύλων από τις καμένες περιοχές των Θρακομακεδόνων και της Βαρυμπόμπης, η οποία έτυχε μεγάλης αποδοχής.

Όπως δήλωσε στον ιστότοπο του ertnews.gr ο Νικόλαος Ξαγοράρης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέχρι στιγμής οι δημότες που έχουν ωφεληθεί πλησιάζουν τους δύο χιλιάδες.

Σε μια εποχή που το ενεργειακό κόστος έχει εκτοξευθεί και η ακρίβεια προβληματίζει, δεκάδες δημότες του δήμου Αχαρνών επισκέπτονται καθημερινά τη Διεύθυνση Πρασίνου προκειμένου να προμηθευθούν την ημερήσια άδεια που θα τους επιτρέψει να πάρουν 500 κιλά καυσόξυλα ανά οικογένεια.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτούνται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να προσκομίσουν κάποιο σχετικό έγγραφο, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, που να πιστοποιεί ότι είναι δημότες Αχαρνών. Επειτα με δικό τους μέσο και εργαλεία (αλυσοπρίονο ή πριόνι) θα μεταβούν στο σημείο που θα τους υποδείξουν οι αρμόδιοι για να συλλέξουν την κομμένη, σε μεγάλα τμήματα, ξυλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δήμος Αχαρνών, Διεύθυνση Πρασίνου, Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα, Τ/213-2072356, 213-2072548.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος