Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τη Δευτέρα η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού (video)

Στην υπόθεση Καρολάϊν, τη Δευτέρα αποφασίζει η Εισαγγελέας Ανηλίκων για το πού θα αναθέσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Από τη φυλακή, ο συζυγοκτόνος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του, ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ.

Εντελώς ανέκφραστος ο 33χρονος πιλότος μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημα του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στα αποκλειστικά πλάνα της ΕΡΤ, φαίνεται να κατεβάζει το ακουστικό και στη συνέχει επιστρέφει στο κελί του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, της στυγερής δολοφονίας της συζύγου του, μοιράζεται το κελί της λεγόμενης vip πτέρυγας, με ακόμα τρεις κρατούμενους (έναν σωφρονιστικό για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Ιωαννίνων, και δύο άλλους για λαθρεμπορία και ναρκωτικά).

Ένα κελί με δύο κουκέτες, ξεχωριστό μπάνιο, ψυγείο και ανεμιστήρα.

Από τα πρώτα αιτήματα του συζυγοκτόνου, σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μόλις πέρασε το κατώφλι των φυλακών, ήταν να αρχίσει τα μεροκάματα προκειμένου να περνάει η ώρα του.

Στη ΣΤ πτέρυγα και συγκεκριμένα στον κοινόχρηστο χώρο υπάρχουν τέσσερα κελιά καρτοτηλέφωνα καθώς και κουζίνα που μπορούν να χρησιμοποιούν οι ίδιοι.

Μεταξύ άλλων στην ίδια πτέρυγα κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς ενώ υπάρχει και θάλαμος με 18 τροφίμους που χαρακτηρίζονται «χαμηλής επικινδυνότητας».

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία ανακύπτουν από δεύτερο ημερολόγιο της Κάρολάιν, που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα daily mail, σχετικά με όσα συνέβαιναν στο γάμο της με τον 33χρονο πιλότο, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων επικίνδυνο άτομο.

Αστυνομικές πηγές ωστόσο διαψεύδουν ότι έχει βρεθεί και νέο ημερολόγιο εκτός από εκείνο με τις κρυπτογραφημένες σημειώσεις στο κινητό τηλέφωνο της 20χρονης.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος