Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Σοκάρει μαρτυρία συγγενή για όσα αντίκρισε στον τόπο του εγκλήματος

Αποτροπιασμό προκαλεί η μαρτυρία συγγενή της δολοφονημένης από τον 46χρονο γιο της, ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, στην Αίγινα. Μετά απο ώρες, ο 46χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την ίδια του την μητέρα στο σπίτι τους.

«Πηγαίνω μέσα και τη βλέπω σφαγμένη με μια μπλε τσάντα στο κεφάλι δεμένη και το μαχαίρι δίπλα» αφηγείται ο συγγενής του θύματος, Στυλιανός Μπέσης.

Η άτυχη ηθοποιός Μαρία Μπονίκου βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, που φέρονται να είναι τα φονικά.

Για τον δράστη, η Ζωή, επίσης συγγενής της εκλιπούσας, δήλωσε: «Ήταν πολύ οξύθυμο παιδάκι, δεν είχε παρέες, δεν είχε επαφή εδώ με εμάς, με τον μπάρμπα, με το θείο, να έρθει να κάτσουμε, να πούμε μια καλημέρα, να πιούμε έναν καφέ ποτέ, εκεί. Μάλωναν πολύ τακτικά».

«Πρόκειται περί δολοφονικής ενέργειας. Έχει τραύμα στο λαιμό και φέρει και τραύματα στο κρανίο. Όλα είναι υπό έρευνα» δήλωσε για το έγκλημα ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας.

Ο εισαγγελέας διέταξε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον μητροκτόνο.

Έχω συγκλονιστεί γιατί με τη Μαρία είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι από τους πρώτους που γνώρισα στην ελληνική μεταγλώττιση όταν ετοιμάζαμε το μικρό σπίτι στο λιβάδι που ήταν μια από τις εμβληματικές φωνές τότε και διατηρήσαμε πολλή επαφή και με αυτήν και με το σύζυγό της για πάρα πολλά χρόνια, τον Μάνο Βενιέρη και συνεργασίες πολλές. Ήταν ένα πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, πολύ ψαγμένο και αρχαιοελληνίστρια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έλεγε ότι με τα νεύρα του θα με σκοτώσει καμιά μέρα και της λέγανε έλα μωρέ Μαρία. Εμένα δεν μου είχε πει τέτοιο πράγμα. Μου είχε πει ότι είναι νευρικός, ότι όλα του φταίνε. Ε, εντάξει λέω μωρέ μην δίνεις σημασία» δήλωσε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγκάνη.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Σέκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος