Δολοφονία Καρολάιν: Έκλαψε ο κατηγορούμενος κατά την ανάγνωση του ημερολογίου της συζύγου του

Αύριο το πρωί ανήμερα της επετείου της δολοφονίας της Καρολαϊν Κράουτς από το σύζυγό της απολογείται ο 34χρονος. Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μόνο μία μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο προς υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις γύρω από ενδείξεις του ηλεκτρονικού ρολογιού που φορούσε η Καρολάιν τη μοιραία βραδιά κλήθηκε να δώσει σήμερα στο δικαστήριο ένας από τους συντάκτες των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης. Ο μάρτυρας κλήθηκε να δώσει ερμηνεία στην ένδειξη του ρολογιού που εμφανίζει να έχουν πραγματοποιηθεί 17 βήματα, με απόσταση 12,89 μέτρα σε χρόνο 5 δευτερολέπτων, ελάχιστο χρόνο πριν το έγκλημα. Κατά τον μάρτυρα, η συγκεκριμένη καταγραφή θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα των κινήσεων της γυναίκας στον ύπνο της.

Πρόεδρος: Προκύπτουν 17 βήματα που αντιστοιχούν σε 12,89 μέτρα σε χρονικό διάστημα 5 δευτερολέπτων χωρίς καταγραφή αύξησης παλμών. Όλο αυτό είναι λίγο παράλογα, να διανύσει τόσα μέτρα σε τόσο χρόνο…. Μάρτυρας: Ο αισθητήρας καταγράφει κάθε κίνηση με το ρολόι. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει. Μπορεί να έχει γίνει με παρατεταμένη κίνηση του χεριού. Πρόεδρος: Συνεχίζει να καταγράφει μετά το θάνατο;Μάρτυρας: Μπορεί, αν μεταφέρεται το ρολόι και ας μην το φοράει κάποιος.Εισαγγελέας: Πως γίνεται να καταγράφει κίνηση αφού το θύμα κοιμάται;Μάρτυρας: Το ρολόι καταλαβαίνει κίνηση και το μεταφράζει σε μέτρα και σε βήματα. Μπορεί να γίνει μια κίνηση χεριού. Τα κλάμματα του ΑναγνωστόπουλουΑίσθηση προκάλεσε ότι ο κατηγορούμενος ξέσπασε σε κλάμματα. Αυτό συνέβη όταν πρόεδρος άρχισε την ανάγνωση του ηλεκτρονικού ημερολογίου της Κάρολαϊν, στα αποσπάσματα που αφορούσαν την γέννηση και τα προβλήματα υγείας της κόρης του.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλη της οικογένειας Αναγνωστόπουλου.

Κατάθεση έδωσε επίσης στο δικαστήριο και εν ενεργεία δικαστική λειτουργός, την οποία πρότεινε η Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Ομοσπονδία που παρίσταται ως Πολιτική Αγωγή στην δίκη για τον άγριο θάνατο της σκυλίτσας της Καρολάιν.Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος