Δολοφονία Καρολάιν: Αντιφάσεις και ασάφειες στην απολογία του πιλότου (video)

Με δεκάδες ερωτήσεις για το δραματικό 5λεπτο της δολοφονίας της Καρολάιν βομβαρδίστηκε ο καθ` ομολογίαν συζυγοκτόνος. Οι απαντήσεις που έδωσε βρίθουν αντιφάσεων και -κατά πληροφορίες- δεν ήταν πειστικές. Αποκλειστική επιμέλεια του μωρού ζητεί η οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης.

Επί πέντε ώρες απαντούσε στις καταιγιστικές ερωτήσεις ανακριτή και εισαγγελέα για το πώς σκότωσε τη γυναίκα του Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των κριτών του ήταν ψυχρός και ατάραχος.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ωστόσο δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που σημειώνουν με νόημα ότι η εκδοχή του για την αποτρόπαια δολοφονία της γυναίκας του έχει πολλές ανακρίβειες και κενά.

“Ζητά την τιμωρία του, δεν αποποιείται των ευθυνών του, τις επόμενες 10 ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις” ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαιϊωάννιδης.

Ανακριτής και εισαγγελέας σφυροκόπησαν τον κατηγορούμενο με δεκάδες ερωτήσεις για το δραματικό 5λεπτο της στυγερής δολοφονίας. Τον ρώτησαν ξανά και ξανά αν έκανε κινήσεις να σώσει την Καρολάιν, όταν κάποια στιγμή κατάλαβε ότι οι αντιστάσεις της 20χρονης μειώθηκαν. Η απάντησή του ήταν αρνητική. Δεν έκανε τίποτα και την άφησε αβοήθητη.

“Στα πέντε, έξι λεπτά που αποφάνθηκε η ιατροδικαστής ότι την έπνιγε είχε το χρόνο να υπαναχωρήσει. Αντ΄αυτού μετά από 10 λεπτά σκότωσε και το σκυλί. Μέσα σε 10 λεπτά αφαίρεσε 2 ψυχές, το μόνο που γλίτωσε ήταν το βρέφος”. Για ποιο βρασμό μιλάμε;” τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, ακόμα και λίγα λεπτά πριν του ανακοινωθεί η προφυλάκισή του, ενδιαφερόταν για την εικόνα που έχει ο κόσμος γι αυτόν. Από τη μια έλεγε στους δικαστικούς λειτουργούς ότι του αξίζει η τιμωρία και από την άλλη ότι δεν είναι το…. τέρας που παρουσιάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

“Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του” είπε ο συνήγορος του πιλότου.

Από την πλευρά της η οικογένεια της Καρολάιν ανοίγει τα χαρτιά της και ζητά την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

“Η μητέρα της και δικαίως λέει μου πήραν το παιδί, να μου το πάρουν και το εγγόνι, θα είναι η χαριστική βολή για εμένα”υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης.

Ήδη κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν την οικογένεια του κατηγορουμένου και άμεσα, ίσως και το πρωί της Πέμπτης θα βρεθούν στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι εισαγγελείς ανηλίκων θα καταλήξουν στην απόφασή τους για την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας. Από κοινού επιμέλεια από τις δύο οικογένειες ζητά ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Αννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος