Δολοφονία φύλακα στη Φυλή: Στο «φως» φωτογραφίες των δραστών – Τους πρόδωσε το κινητό του θύματος

Φωτογραφικά ντοκουμέντα φέρνει στο “φως” η ΕΡΤ, με τους δράστες, λίγο μετά τη δολοφονία του 54χρονου εργαζόμενου σε εταιρία σεκιούριτι, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε φωτοβολταϊκό πάρκο στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Τα φωτογραφικά καρέ είναι από κάμερες ασφαλείας καταστήματος στα Κάτω Πατήσια, όπου πήγαν λίγες ώρες μετά την δολοφονική επίθεση, τέσσερις από τους δράστες για να πιούν καφέ. Μάλιστα ο ένας κρατάει στο αριστερό του χέρι, το κινητό του θύματος, το οποίο στη συνέχεια το αφήνει στο τραπέζι της καφετέριας.

Φεύγοντας από το μαγαζί πέταξε το κινητό του 54χρονου φύλακα στο δρόμο. Μετά από λίγη ώρα περαστικός το εντόπισε και προσπάθησε να βρει σε ποιον ανήκει, κάνοντας μία κλήση στον πρώτο αριθμό που βρήκε στις εισερχόμενες κλήσεις. Στο τηλεφώνημα απάντησε η σύζυγος του 54χρονου φύλακα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό των ληστών. Αξιοποιώντας το οπτικό υλικό της καφετέριας, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους τέσσερις ληστές, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους και όταν εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δράστες τον περασμένο Ιούλιο είχαν ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον 54χρονο φύλακα φωτοβολταϊκού πάρκου, του είχαν κλέψει τα κινητά του τηλέφωνα, ενώ αφαίρεσαν και χαλκό αξίας 70.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος