Δολοφονία 17χρονης: Αποκλειστικές εικόνες από έφοδο για τη σύλληψη του φίλου της

Array

Κηδεύτηκε σήμερα η 17χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη προχθές στο σπίτι της. Μια σύντομη ζωή γεμάτη αβάσταχτο δράμα. Στα 11 της χρόνια είχε κακοποιηθεί από 3 άντρες στην Ημαθία με το κοινωνικό στίγμα να αναγκάζει τη μητέρα και τις αδελφές της να μετακομίσουν στην Αθήνα. Σήμερα, φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν το άτυχο κορίτσι στην τελευταία του κατοικία. Η ΕΡΤ κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από έφοδο των αστυνομικών για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου, του φίλου της 17χρονης, o οποίος όμως δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές για να εντοπίσουν τον 20χρονο από τα χέρια του οποίου φέρεται να βρήκε ασφυκτικό θάνατο η άτυχη Νικολέτα. Ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας θεωρείται από την αστυνομία νούμερο ένα ύποπτος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πριν από λίγες ώρες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ζώης Κακκαβάς, για τρίτη μέρα οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ κάνουν φύλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος για πιθανά απειλητικά μηνύματα.

Οι αμυχές και οι μώλωπες σε χέρια και σώμα μαρτυρούν τον βίαιο θάνατο που βρήκε η άτυχη κοπέλα η οποία φαίνεται να έδωσε μάχη για τη ζωή της. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία κλείνοντας της το στόμα και την μύτη.

«Έχω χάσει τον άγγελο μου και να βρεθεί θα δικαιωθώ; θα γίνει δικαιοσύνη; Τι να πω σε 10-15 χρόνια θα είναι έξω πάλι» λέει ο πατέρας της 17χρονης.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το δραματικό παρελθόν της 17χρονης. Σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα της, η κοπέλα είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου ζούσαν. Το γεγονός οδήγησε στη διαπόμπευση και τον εκφοβισμό της από τον περίγυρό της. Έτσι μητέρα και κόρη αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Η 17χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της από την αδελφή και τη μητέρα της αργά το βράδυ της Δευτέρας. Σήμερα στον τόπο καταγωγής της συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο αντίο.

Επιμέλεια: Βαλέρια Δολαψάκη – Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης, Κώστας Παπαδόπουλος, Ζώης Κακκαβάς

Σχετικό Άρθρο: Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Πού στρέφονται οι έρευνες – Αποκαλύψεις για το τραυματικό παρελθόν της κοπέλας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος