Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Το έγκλημα έχει γίνει λόγω της μεγάλης περιουσίας του 68χρονου» λέει η δικηγόρος της ανιψιάς του θύματος

«Πλέον έχω αναλάβει και την ανιψιά», επιβεβαίωσε η Κατερίνα Φραγκάκη, δικηγόρος του θύματος της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, τονίζοντας πως η εντολέας της «είναι βέβαιη ότι το στυγερό έγκλημα έγινε για οικονομικούς λόγους, λόγω της μεγάλης περιουσίας του συγκεκριμένου προσώπου».

Όπως ανέφερε, η γυναίκα «είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τις Αρχές ώστε να βρεθούν οι πραγματικοί δράστες, που βρίσκονται πίσω από τα πρόσωπα που έχουν ήδη συλληφθεί».

Στο μικροσκόπιο των Αρχών η συνάντηση που είχε οικείο πρόσωπο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με τον 22χρονο κατηγορούμενο πριν από τη διπλή δολοφονία

Αναφορικά με το αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος, η κ. Φραγκάκη σημείωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δύο παιδιά, που δεν είχαν καμία σχέση με τη Φοινικούντα, ξεκίνησαν μόνα τους από την Αθήνα για να διαπράξουν κάτι τέτοιο. Το σενάριο της δήθεν παρενόχλησης δεν ευσταθεί. Μιλάμε για έναν κύριο με Κ κεφαλαίο, επιφανή και αγαπητό στην περιοχή».

«Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να ψάξουμε σε βάθος και χαιρόμαστε που η Ελληνική Αστυνομία αλλά και η ανακρίτρια προσπαθούν να δέσουν την υπόθεση αυτή, γιατί άμα δεν δεθεί θα υπάρχει πρόβλημα στο δικαστήριο» ανέφερε η κ. Φραγκάκη υπογραμμίζοντας την πρόθεση «να είναι μια δεμένη υπόθεση όπου να φανεί ξεκάθαρα ποιοι είναι όλοι εμπλεκόμενοι και να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι».

Η δικηγόρος επεσήμανε πως «ο 68χρονος ήταν δοτικός άνθρωπος, με αγαθοεργίες και πράξεις προσφοράς τόσο προς συγγενείς όσο και προς ξένους».

Παραδέχθηκε ότι είναι μία από τις περιπτώσεις που «όταν υπάρχουν μεγάλες περιουσίες υπάρχουν ζητήματα μεταξύ των συγγενών και σκέφτονται τι θα μπορούσε να προκύψει αν το πρόσωπο αυτό έφευγε από τη ζωή» ενώ παράλληλα επεσήμανε πως ο 68χρονος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έφτιαξε αρκετές διαθήκες και «τον ενδιέφερε να τακτοποιήσει τους συγγενείς του, τους οποίους αγαπούσε πάρα πάρα πολύ», σημειώνοντας πως «οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια ήταν καλές και δεν υπήρχαν ιδιαίτερες προστριβές».

Για την πορεία της έρευνας, η κ. Φραγκάκη ανέφερε ότι «η υπόθεση βρίσκεται στη φάση της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου» και πως η ΕΛ.ΑΣ. «εξετάζει επικοινωνίες και μηνύματα πριν και μετά το διπλό φονικό, ώστε να φανεί αν υπήρχαν συνδέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων».

«Το σημαντικό είναι η υπόθεση να δεθεί απολύτως, ώστε να συμπεριληφθούν στη δικογραφία όλοι οι πραγματικοί δράστες», κατέληξε.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Κώστας Γαζούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος