Διπλή δολοφονία στη Ζάκυνθο: Νέο φωτογραφικό υλικό – ντοκουμέντο από τις κινήσεις των κατηγορουμένων

Τα κομμάτια του παζλ για την δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο, συγκεντρώνει η αστυνομία. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα σε αγροικία σε χωριό του Πύργου, όπως και το νέο φωτογραφικό υλικό – ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα με τις κινήσεις των κατηγορουμένων τον Ιούνιο του 2020 στη Λιθακιά Ζακύνθου.

Στην πρώτη φωτογραφία, είναι οι δύο δράστες πριν από την δολοφονία που αναζητούν τον επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και την σύζυγό του.

Η δεύτερη είναι μετά το έγκλημα. Με την κλεμμένη μηχανή, κατευθύνονται στο Πόρτο Ρόμα, όπου σύμφωνα με την αστυνομία επιβιβάστηκαν στο σκάφος του εφοπλιστή, και φυγαδεύτηκαν στα παράλια της Ηλείας. Οι άλλες φωτογραφίες είναι με την τσιλιαδόρο των εκτελεστών, που είχε γίνει η «σκιά» του επιχειρηματία και της 37χρονης συζύγου του. Τους ακολουθούσε σε κάθε τους βήμα, και τηλεφωνικά ενημέρωνε τον οδηγό της μοτοσικλέτας για τα σημεία που κινούνται με την μηχανή τους τα θύματα. Το όχημα, έχει φιμέ τζάμια, για να μην αναγνωρίζει την 27χρονη οδηγό ο επιχειρηματίας, ενώ έχει τοποθετήσει και φιμέ κάλυμμα στις πινακίδες.

Ο συνεπιβάτης της μηχανής, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι και ο εκτελεστής της 37χρονος γυναίκας, μεταφέρθηκε το πρωί στις φυλακές Ναυπλίου.

Σήμερα απολογούνται στον Ανακριτή Ζακύνθου, 4 ακόμη άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος