Dior: Το παρασκήνιο του εντυπωσιακού σόου του γαλλικού οίκου μόδας στο Καλλιμάρμαρο (video)

Στο Καλλιμάρμαρο παρουσιάστηκε χθες, 17 Ιουνίου, η εντυπωσιακή, νέα συλλογή ρούχων “CRUISE 2021” του γαλλικού οίκου μόδας Dior, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. 

Την φαντασμαγορική επίδειξη που μεταδόθηκε live streaming στα κοινωνικά δίκτυα του γαλλικού οίκου μόδας, αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως διαφημιστική καμπάνια για τη χώρα, παρακολούθησαν δεκάδες προσωπικότητες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Για την ξεχωριστή συλλογή και επίδειξη μόδας του οίκου Dior μίλησαν στην ΕΡΤ οι σχεδιαστές Βασίλης Ζούλιας και Λάκης Γαβαλάς.

Ο κ. Ζούλιας μιλώντας στην εκπομπή “Από τις έξι” είπε ότι καλώς έπραξε το ΚΑΣ και έδωσε την άδεια στον γαλλικό οίκο μόδας, ενώ σχολιάζοντας την επίδειξη είπε ότι ήταν ένα “καταπληκτικό και φαντασμαγορικό σόου. Αισθάνθηκα συγκίνηση όντας μέσα σε αυτό το χώρο”.

Για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον γαλλικό οίκο μόδας αλλά και τα ρούχα που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μίλησε στην ΕΡΤ, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ο Λάκης Γαβαλάς.

Ρεπορτάζ: Νία Αβδελλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος