Διόνυσος: Ανησυχία για τον «λύκο» — Οδηγίες Δασαρχείου προς πολίτες

Ανησυχία επικρατεί στον Διόνυσο για την ύπαρξη «λύκου», ο οποίος φαίνεται ότι ευθύνεται για την επίθεση σε δύο σκυλιά, τα οποία βρέθηκαν κατακρεουργημένα, αν και βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο του φιλοζωικού συλλόγου Διονύσου.

Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου που έκανε αυτοψία στον χώρο, επισημαίνει πως πρόκειται για μονόλυκο, ένα είδος μεγαλόσωμου λύκου που δεν θηρεύει με αγέλη, αλλά μόνο του, γιατί αισθάνεται πανίσχυρο — αν και τέτοιο είδους λύκου δεν υφίσταται στη φύση και πρόκειται για νεολογισμό, όπως επισημαίνει η «Καλλιστώ».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου, Δημήτρης Πιτιανούδης, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Συνδέσεις” για την υπόθεση και αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί έκτακτο συνέδριο από το Δασαρχείο, προκειμένου να υπάρξουν αποφάσεις αλλά και οδηγίες για τους πολίτες.

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι ήταν ίσως κάποιο αγριογούρουνο γιατί έχουν έρθει πολλά στην περιοχή μας, ωστόσο δεν βρέθηκε πουθενά ίχνος του, ούτε και εντοπίστηκαν ζημιές στην περίφραξη του κτήματος που βρίσκονται τα αδέσποτα σκυλιά, επομένως θεωρήθηκε ότι κάποιο ζώο πήδηξε από πάνω» εξήγησε ο κ. Πιτιανούδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος