Δημήτρης Κολοβέτσιος: Πως ζήσαμε το σεισμό στην Καισάρεια (video)

Ασφαλείς είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κολοβέτσιος και Στέλιος Κίτσιου, που αγωνίζονται στην Τουρκία, όπως δήλωσε ο πρώτος στην ΕΡΤ

Από την Καισάρεια ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι ένοιωσαν πολύ έντονα το σεισμό, ενώ ακόμα γίνονται κάποιοι μετασεισμοί.


Επίσης ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάει στις εγκαταστάσεις της ομάδας γιατί στα σπίτια υπάρχουν ρωγμές. Τόνισε πως «περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα γίνει και να αποφασίσουμε και εμείς πως θα κινηθούμε».

Για την περιοχή που βρίσκεται δήλωσε ότι από όσο γνωρίζει έχουν γίνει τρεις ελεγχόμενες κατεδαφίσεις πολυκατοικιών, που δεν άντεξαν, ενώ στην πολυκατοικία που έμενε ο ίδιος και ήταν καινούργια, έχει αρκετές ρωγμές και δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν, με αποτέλεσμα το βράδυ να το περάσουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το χιόνι που ακόμα πέφτει στις περιοχές της Καισάρειας δυσκολεύει τις προσπάθειες των ανθρώπων να βρουν ασφαλές μέρος. Πολλοί έχουν πάει στα βενζινάδικα για να γεμίσουν με καύσιμα τα αυτοκίνητά τους για να περάσουν αρκετές ώρες και το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Πως ζήσαμε το σεισμό στην Καισάρεια (video)

Ως προς το αν υπάρχουν άλλοι Έλληνες στην περιοχή και αν αντιμετωπίζουν προβλήματα, απάντησε ότι είναι μόνος του στην περιοχή ένας ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην πόλη Γκαζιάντεπ η οποία είναι κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, ο Στέλιος Κίτσιου, δεν βρίσκονταν εκεί την ώρα του σεισμού και είναι ασφαλής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος