Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η βίαιη προσαγωγή της συντρόφου Φύσσα – Καταθέτει φίλος του μουσικού

Δίκη Χρυσής Αυγής: Βίαια προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα έχει διατάξει για σήμερα το δικαστήριο - Δύο σημαντικοί μάρτυρες κλήθηκαν επίσης να καταθέσουν

Συνεχίζεται η δίκη της «Χρυσής αυγής», στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Το δικαστήριο, μάλιστα έχει διατάξει την βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα, Χρύσας Τοσλούκου, καθώς δεν έχει καταθέσει ποτέ δημόσια, για εκείνα που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του μουσικού.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Άννα Βλαχοπαναγιώτη, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν εντοπίστηκε από την Αστυνομία η πρώην σύντροφος του Π. Φύσσα. Έχει καταθέσει μόνο προανακριτικά, δεν έχει καταθέσει στο Πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Το διακστήριο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει αν εντοπίστηκε.

Στο παρόν δικαστήριο και μετά από αίτημα της υπεράσπισης, με το οποίο συντάχθηκε και η πλευρά των θυμάτων, κρίθηκε ότι η Χρύσα Τοσλούκου πρέπει να δώσει την μαρτυρία της για τη νύχτα της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου 2013.

Καταθέτει αυτήν την ώρα φίλος του μουσικού, που ήταν παρών στην καφετέρια Κοράλλι από όπου ξεκίνησε η θανάσιμη καταδίωξη της παρέας του Φύσσα.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος