Δίκη Π. Φιλιππίδη: Χωρίς την παρουσία του για λόγους υγείας σήμερα η έναρξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή, 18/3, η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας  για τα αδικήματα σεξουαλικής βίας, σε βάρος τριών συναδέλφων του, που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Πέτρος  Φιλιππίδης.

O Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και τουλάχιστον δύο απόπειρες βιασμών.

Σύμφωνα  με το συνήγορο υπεράσπισης του, ο κατηγορούμενος  δεν θα μπορέσει σήμερα να βρεθεί στο δικαστήριο καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά τον τελευταίο καιρό και είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος ο οργανισμός του.

Το παρόν σήμερα στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας αναμένεται να δώσουν οι καταγγέλλουσες και έχουν κληθεί και για να καταθέσουν αρκετοί ηθοποιοί.

Ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναμένεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης ούτως ώστε όταν να αποκατασταθεί η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη να παραστεί στη δίκη.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος