Δίκη ντράμερ: 5 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια -Eπιστρέφει στην φυλακή ο 70χρονος

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθήνας έκρινε ένοχο τον πρώην ντραμερ των Πυξ Λαξ για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον Ωρωπό

Ποινή κάθειρξης 5 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον 70χρονο μουσικό , τον οποίο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού το διάστημα 2011-2013 στον Ωρωπό. Κατά πλειοψηφία  (4-3) εκδόθηκε η απόφαση για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ,, ο οποίος αρνήθηκε το αδίκημα κατά την απολογία του. Εκτός από την ποινή κάθειρξης πέντε ετών, του αναγνωρίστηκαν και δυο ελαφρυντικά, του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης.

Επί της απόφασης για ενοχή τρεις ένορκοι είχαν την άποψη ότι θα πρέπει να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών. Ο 70χρονος μουσικός θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων τότε ανηλίκων κοριτσιών, υπόθεση που εκδικάζεται αυτό το διάστημα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Πρωτόδικα για την υπόθεση γενετησιων πράξεων με 6χρονη στον Ωρωπό είχε καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξης, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς του είχε χορηγηθεί αναστολή στην έφεση. 

Στην αγόρευση του πριν λίγες ημέρες, ο Εισαγγελέας Έδρας του ΜΟΕ είχε χαρακτηρίσει “ατόπημα” και “δικονομική αντίφαση” την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε δίνοντας του, “την δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος”.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος