Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει ο στενός φίλος του Παύλου Φύσσα

Array

Με την κατάθεση του πιο στενού φίλου του Παύλου Φύσσα που είδε τη στιγμή της δολοφονίας συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (24/10), η δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το τάγμα εφόδου ήρθε, χτύπησε, ξαναέφυγε, ξαναήρθε και ξαναχτύπησε τον Παύλο Φύσσα το μοιραίο βράδυ της 17η Σεπτεμβρίου του 2013, γεγονός που του φάνηκε πολύ περίεργο, το ότι χτυπούσαν κατά κύματα σαν να περίμεναν κάτι και μετά ξαναχτυπούσαν.

«Ήρθε για να μαχαιρώσει»

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Ρουπακιάς ήρθε με ένα αυτοκίνητο ανάποδα στον δρόμο. Οι υπόλοιποι είχαν κάνει έναν κλοιό γύρω του σαν να τον περίμεναν προκειμένου να χτυπήσει. Είδε δύο κινήσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά: Τον Ρουπακιά να αγκαλιάζει τον Παύλο Φύσσα και να τον μαχαιρώνει δύο φορές. «Ήρθε για να μαχαιρώσει, ήρθε να τον μαχαιρώσει και να φύγει από το σημείο» είπε.

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ για την δολοφονία Φύσσα

Στις 27/10 είχε καταθέσει ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που έλαβε σήμα από τον ασύρματο και μετέβη στο σημείο της δολοφονίας. Μεταξύ άλλων κατέθεσε ότι όταν έφτασε είδε μια ομάδα μαυροφορεμένους της Χρυσής Αυγής. Κατέθεσε ακόμα ότι ο Παύλος Φύσσας υπέδειξε τον Ρουπακιά ως το άτομο το οποίο τον μαχαίρωσε και τότε τον έβγαλαν από το αμάξι και τον συνέλαβαν.

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατάθεση ψυχής από την Μάγδα Φύσσα – «Ο Παύλος απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν νεκρός»

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος