Ακολουθώντας την επιλογή που κάνει τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΘ, η ΠΟΕΔΗΝ διοργανώνει μία ημέρα πριν το κεντρικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και συγκεκριμένα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου «πανελλαδική κινητοποίηση σωτηρίας της δημόσιας υγείας – πρόνοιας – ΕΚΑΒ» με εκκίνηση στις 8:30 πμ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και όπως επισημαίνει: «Η πορεία θα διέλθει από υγειονομικές μονάδες και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης».
Επίσης ανακοίνωσε για την ίδια ημέρα στάση εργασίας 8.00 – 15.00 για την Θεσσαλονίκη και 24ωρη Απεργία για την υπόλοιπη χώρα.
Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων των υγειονομικών είναι το ζήτημα των μισθολογικών αυξήσεων, η μονιμοποίηση των συμβασιούχων και η ένταξη στα ΒΑΕ.
Για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου καλεί στη συγκέντρωση των συνδικάτων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ-ΕΚΘ στις 6μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος