Διαψεύδει ο Αλ. Κούγιας δημοσιεύματα περί εμπλοκής γνωστού τραγουδιστή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών

Array

Διαψεύδει ο Αλέξης Κούγιας δημοσιεύματα περί εμπλοκής γνωστού τραγουδιστή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών. Σε σχετική ανακοίνωση του κ. Κούγια που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη γίνεται λόγος για διακίνηση ψευδούς και συκοφαντικής είδησης σύμφωνα με την οποία ο τραγουδιστής έχει σχέση με εγκληματική οργάνωση της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ κατηγορούμενα για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις.

Ο κ. Κούγιας υπογραμμίζει ότι ο πελάτης του «δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει».

Κατά την ανακοίνωσή του, στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του καλλιτέχνη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών».

Όπως γίνεται γνωστό ο γνωστός τραγουδιστής «δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή».

«Έλαβα εντολή να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους» καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος