Διαμαρτυρία αγροτών για φορολογικό και ασφαλιστικό – Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις

Διαμαρτυρία και συμβολική κατάληψη για τα μέτρα που προωθούνται για το ασφαλιστικό και φορολογικό, πραγματοποίησαν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι εξω απο τα γραφεία του ΟΓΑ σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη μισής ώρας στην είσοδο του περιφερειακού υποκαταστήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Οι αγροτικές οργανώσεις δηλώνουν πως είναι σε θέση μάχης και αύριο θα αποφασίσουν για την μορφή των κινητοποιήσεών τους. Ο Υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου πάντως, παραδέχεται οτι οι επιπτώσεις των μέτρων είναι σκληρές για τον κλάδο.

Το βράδυ έχει προγραμματισθεί ανοιχτή συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στην Τρίγλια Χαλκιδικής. Επιπλέον αύριο έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συγκέντρωση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μορφή κινητοποιήσεών τους. Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, μέλη της Επιτροπής, έχουν ήδη παρατάξει τα τρακτέρ τους σε κεντρικές πλατείες χωριών και περιμένουν να δοθεί το σήμα για να κατευθυνθούν στον Προμαχώνα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος