Διαδικτυακή ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Διαδικτυακά θα γίνει σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου 2021,ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρού λόγω της πανδημίας.

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00-15:00 και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/OMffTehDbHc μπορούν όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Στην μεγάλη διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής για να στείλουν μήνυμα στήριξης στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός, εν μέσω πανδημίας, να σταθεί αρωγός της Ελληνικής Πολιτείας.

Στην εορταστική ημερίδα του Ε.Ε.Σ. ο Πρόεδρος Dr. Αντώνιος Αυγερινός θα παρουσιάσει τις πλούσιες δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να σταθεί δίπλα στις ευάλωτες ομάδες της ελληνικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι στην ημερίδα θα προβληθούν πλούσια βίντεο που έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τις πλούσιες δράσεις των εθελοντών του σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην ημερίδα θα λάβουν μέρος οι: Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, η Υπουργού Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπυρίδωνα – Παναγιώτη Λιβανού, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιος Στύλιος, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ζέτα Μακρή, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, η κα Όλγα Γεροβασίλη πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος