Δεν υπάρχει μεταμέλεια των κατηγορουμένων – Τι λέει στην ΕΡΤ η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου (video)

Η Άννυ Παπαρρούσου, δικηγόρος της οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου μίλησε στην ΕΡΤ για εξέλιξη της δίκης μετά την πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη και την αθώωση των αστυνομικών, λέγοντας ότι είναι μέρει ικανοποιημένη.

«Η πρόταση θίγει ορισμένα ζητήματα από την σωστή σκοπιά αλλά δεν συμφωνούμε ως προς το εξής: Καταρχήν στην πρόταση για την αθώωση των αστυνομικών και σε δεύτερο επίπεδο, για τη μη μεταβολή της κατηγορίας από θανατηφόρο σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία σε ενδεχόμενο δόλο» δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» η κ. Παπαρρούσου. «Θεωρούμε ότι η κατηγορία που αποδόθηκε δεν είναι η σωστή από την αρχή», πρόσθεσε.

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι «δεν υπάρχει μεταμέλεια» από την πλευρά των κατηγορουμένων καθώς όπως είπε «η αιτιολόγηση των πράξεων τους δεν προδίδει καμία μεταμέλεια.

Λανθασμένη η πρόταση για αθώωση των αστυνομικών

Αναφερόμενη στην εισαγγελική πρόταση για αθώωση των αστυνομικών τόνισε «ότι ο εισαγγελέας κρίνει ότι έπραξαν τα νόμιμα χωρίς να υπερβούν τη βία. Ωστόσο, όπως είπε, παραγνωρίζεται στην εισαγγελική πρόταση ότι είχαν να κάνουν με έναν άνθρωπο εμφανώς τραυματισμένο, ο οποίος πέθανε λίγο αργότερα και τον μεταχειρίστηκαν σα να ήταν ένας επικίνδυνος κακοποιός, με το πρόσχημα ότι προέβαλε αντίσταση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος