ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές που παραμένουν χωρίς ρεύμα στα βόρεια προάστια της Αθήνας

Στις 4.000 διαμορφώθηκε ο αριθμός των νοικοκυριών που παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Tα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, ‘Ανοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοίνωσε απόψε ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο.

Στον μαραθώνιο αυτό αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τέλος, όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης. Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος