ΔΕΔΔΗΕ: Ενισχύσεις στην Αττική και από άλλες Περιφέρειες για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης

Ο ΔΕΔΔΗΕ επιστρατεύει ενισχύσεις από άλλες Περιφέρειες για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, καθώς παραμένουν τα προβλήματα, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής (Δροσιά, Εκάλη, Αγ.Στέφανο, Άνοιξη, Παπάγου και τμήματα στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία).

Ειδικότερα, οι 400 τεχνικοί της Αττικής ενισχύονται με επιπλέον 60 άτομα από τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ, των Δήμων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και του Στρατού, προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη διάνοιξη κεντρικών και παράπλευρων/βοηθητικών οδών καθώς και να ολοκληρώσουν απαραίτητα κλαδέματα δέντρων, προκειμένου τα συνεργεία να προσεγγίσουν τα σημεία του Δικτύου και να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Από το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου και έως τώρα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική προέβησαν στην κοπή και κλάδεμα περισσότερων από 700 δένδρων που είχαν πέσει στο Δίκτυο κυρίως στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, προκαλώντας ζημιές σε τουλάχιστον 85 γραμμές Μέσης Τάσης (ΜΤ). Συνολικά έχουν γίνει εκατοντάδες χειρισμοί στο δίκτυο Μέσης Τάσης και έχουν επαναφερθεί περί τις 35 γραμμές ΜΤ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ακόμη ότι θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας το έργο αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος