Δάφνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο εναντίον του 40χρονου – Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για τη γυναικοκτονία στη Δάφνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο θάνατος της 31χρονης που έσφαξε ο 40χρονος σύζυγός της, χθες, Παρασκευή, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, ήταν μαρτυρικός. Μάλιστα δεν αποκλείεται η 31χρονη να δέχθηκε τα φονικά χτυπήματα την ώρα που κοιμόταν. Εναντίον του καθ’ ομολογία δολοφόνου ο εισαγγελέας άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση της Σουλτάνας Μαριάνου στη σορό του θύματος, ο θάνατος από τις μαχαιριές επήλθε σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Ο 39χρονος καθ’ ομολογιαν δράστης του εγκλήματος, φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 11 ετών, ήταν πιθανότατα ξαπλωμένη στο κρεβάτι -δεν αποκλείεται και να κοιμόταν- ενώ δεν έφερε κανένα ίχνος άμυνας.
Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Αννα Βλαχοπαναγιώτη
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος