Live – Διαδικτυακή ημερίδα της ΕΣΗΕΑ: «Δημοκρατία, Δεοντολογία, ΜΜΕ και Δημοσιογράφοι»

Διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα «Δημοκρατία, Δεοντολογία, ΜΜΕ και Δημοσιογράφοι», πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Θα μιλήσει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η ημερίδα πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του ertnews.gr,  της ιστοσελίδας της ΕΣΗΕΑ αλλά και του καναλιού της στο Youtube «ΕΣΗΕΑ – JUADN», αλλά και να συμμετάσχετε χρησιμοποιώντας τον αναγκαίο κωδικό πρόσβασης που διατίθεται από την ΕΣΗΕΑ.

Οι οδηγίες για την παρακολούθηση της ημερίδας με διαδραστική συμμετοχή και τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων, αναφέρονται αναλυτικά στη συνέχεια.

Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

  Live – Διαδικτυακή ημερίδα της ΕΣΗΕΑ: «Δημοκρατία, Δεοντολογία, ΜΜΕ και Δημοσιογράφοι»

Οδηγίες Σύνδεσης για την παρακολούθηση της ημερίδας της ΕΣΗΕΑ

  1. Ηλεκτρονικός σύνδεσμος για το event (URL) (ctrl+κλικ)https://esiea.webex.com/esiea/j.php?MTID=me4c25c6f7fe9c8a90db8e211236facc
  2. Κωδικός «event password» -Επικοινωνήστε με την ΕΣΗΕΑ
  • Πατώντας τον σύνδεσμο (URL), οδηγείστε σε μια σελίδα (στον προεπιλεγμένο browser), όπου σας ζητείται προαιρετικά η μεταφόρτωση (download) της εφαρμογής WEBEX (εκτός και αν ήδη την έχετε). Αν θέλετε, μπορείτε να συνδεθείτε στο event μέσω του browser, χωρίς να κατεβάσετε την εφαρμογή.
  • Με όποιον τρόπο και αν επιλέξετε να προχωρήσετε, στην αμέσως επόμενη οθόνη θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σας ολογράφως με ελληνικούς χαρακτήρες (είτε πεζούς είτε κεφαλαίους) και (ακριβώς από κάτω) το email στο οποίο λάβατε τις συγκεκριμένες οδηγίες.
  • Αμέσως μετά το άνοιγμα της εφαρμογής, θα σας ζητηθεί έγκριση πρόσβασης από την εφαρμογή στην κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής σας, στην οποία απαντάτε καταφατικά.
  • Τυχόν ερωτήματα θα μπορείτε να υποβάλλετε, κατά τη διάρκεια και προς το τέλος της κάθε ενότητας, ως εξής: Κάτω δεξιά θα εμφανίζεται η επιλογή «Q&Α». Επιλέγετε τον χρήστη «ΕΣΗΕΑ-JUADN (host)» και ανοίγει το πεδίο στο οποίο γράφετε την ερώτησή σας.
  • Για τη βέλτιστη απόδοση ήχου και εικόνας κα την ομαλή διεξαγωγή του event, προτείνεται η πρόσβαση από υπολογιστή σταθερό ή φορητό και όχι από συσκευές, τύπου tablet ή smartphone.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του event, το μικρόφωνό σας θα είναι στη σίγαση (απενεργοποιημένο) και η κάμερά σας απενεργοποιημένη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος