Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στα κόμματα της αντιπολίτευσης

Array

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, όπως προστάζει η ημέρα, άκουσαν οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Οι πολιτικοί ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», «καλές γιορτές» και έστειλαν μηνύματα με αφορμή την εορταστική περίοδο.

Από τα παιδιά της «Παιδικής Ομπρέλας» του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη άκουσε ο Νίκος Ανδρουλάκης τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Πρόκειται για μια δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας που στέκεται έμπρακτα δίπλα σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπαιξε μαζί με τα μικρότερα παιδιά διαδραστικά παιχνίδια, συνομίλησε με ψυχολόγους και εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής για τις δράσεις που πραγματοποιούν, ενώ κάθισε δίπλα σε μεγαλύτερα παιδιά και παρακολούθησαν μαζί μάθημα μαθηματικών!

Όπως σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης οι υπηρεσίες Πρόνοιας οφείλουν να είναι η προτεραιότητά μας, ώστε κανένα παιδί να μη βιώνει κοινωνικές διακρίσεις.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ  άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία “Κόκκινο Αερόστατο” και μουσικούς από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφού ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές σε μικρούς και μεγάλους, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, ενώ απευθυνόμενος στους μουσικούς τόνισε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για την απόσυρση του προεδρικού διατάγματος που, όπως είπε, υποβαθμίζει τις καλλιτεχνικές σχολές.

Από την Ελληνική Λύση, ο Κυριάκος Βελόπουλος στο μήνυμα του ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα” και κάλεσε όλους μας αυτές τις μέρες ελπίδας να σκεφτόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται και περνάει δύσκολα.

Χρόνια πολλά, αγωνιστικά και ανατρεπτικά εύχεται το ΜέΡΑ25 στο λαό που “και τις φετινές γιορτές βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή οικονομική θέση“.

Ρεπορτάζ: Εμμανουέλλα Αργείτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος