«Χριστούγεννα στο Πάρκο»: Το Πεδίον του Άρεως ανοίγει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους

Το Πεδίον του Άρεως, από σήμερα «παίρνει ζωή» και κινείται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, όπως αποκαλύπτει η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαίθριων Εμπόρων, κ. Καντεράκη, στην εκπομπή «Από τις έξι…», στην ΕΡΤ.

«Χριστούγεννα στο Πάρκο» λοιπόν, με παγοδρόμιο στην είσοδό του και εξειδικευμένο προσωπικό για να βοηθάει μικρούς και μεγάλους που θα επιχειρήσουν να «γλιστρήσουν» στον πάγο. Η κ. Καντεράκη αναφέρει συγκεκριμένα: «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαίθριων Εμπόρων συμμετέχει στη διοργάνωση «Χριστούγεννα στο Πάρκο» στο Πεδίον του Άρεως. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Πατούλη, που αν και η πανδημία συνεχίζεται, μας έδωσε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε ξανά».

Συνέχισε, λέγοντας ότι «Το Πεδίον του Άρεως, αναβαθμισμένο πια, φωτεινό και ασφαλές θα αποτελέσει οικογενειακό προορισμό για τις ημέρες των γιορτών, στην καρδιά της Αθήνας. Προκειμένου κάποιος να μπει μέσα στο Πάρκο και να συμμετάσχει στις δραστηριότητες θα χρειαστεί να υποδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, rapid test και οι ανήλικοι φίλοι μας θα μπορούν να εισέλθουν με self test 24 ωρών».

Η κ. Καντεράκη προσκάλεσε όλον τον κόσμο στην αυριανή φωταγώγηση του Δέντρου Περιφέρειας Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Πατούλη, αν και έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι το Πάρκο θα είναι ανοιχτό από σήμερα! «Η παλιά παραδοσιακή Γαρδένια θα γίνει ξανά σημείο συνάντησης όλων των Αθηναίων, αφού το Πάρκο άλλαξε και έγινε ξανά φιλόξενο για όλους. Πολλές δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους του Πάρκου, όπως το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, το τρενάκι που σε πηγαίνει στον Βόρειο Πόλο και πολλές άλλες διαδραστικές δραστηριότητες, οι οποίες θα είναι όλες δωρεάν».

Τέλος, η Γενική Γραμματέας ανέφερε πως τα «Χριστούγεννα στο Πάρκο» θα διαρκέσουν έως τις 9 Ιανουαρίου του νέου έτους, καθημερινά από τις 10π.μ έως και τις 10μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος