Χανιά: Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της 11χρονης Ιωάννας (βίντεο)

Με σε κλίμα οδύνης , συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν χθες στην τελευταία της κατοικία την 11χρονη Ιωάννα, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Η μικρή Ιωάννα, μαθήτρια της 5ης Δημοτικού, είχε φύγει από το σπίτι της το βράδυ της περασμένης Τρίτης και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Το νήμα της ζωής της είχε κοπεί από την πτώση της από μεγάλο ύψος στα βράχια. Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο θάνατος αποδίδεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ήταν ακαριαίος με εκτιμώμενη ώρα 22.00 – 23.00 της Τρίτης. Ηταν αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Πως ενήργησε το οικογενειακό περιβάλλον; Ποιες κινήσεις έγιναν από την πρώτη στιγμή; Πως έδρασαν οι αρχές;

Να σημειωθεί πως το κινητό της μικρής δεν έχει βρεθεί ακόμη. Σύμφωνα με την μητέρα της, η 11χρονη αρχικά δεν απαντούσε στις κλήσεις της ενώ αργότερα το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Οι τελευταίες εξελίξεις, γύρω από αυτήν την τραγική ιστορία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, μεταδόθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Από τις έξι» της ΕΡΤ 1. Μίλησαν ο Πρόεδρος του χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστας Γιαννόπουλος και ο πυροσβέστης που αντίκρυσε πρώτος την μακάβρια εικόνα του νεκρού κοριτσιού κ. Κ. Μπούμπουρης, υποδιευθυντής Α’ Πυροσβεστικού Στόλου Χανίων.

Ρεπορτάζ: Παντελής Χουλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος