Χαλάνδρι: Κυκλοφοριακό χάος λόγω καθίζησης στην Παπανικολή – Γιατί συνέβη (video)

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα έχει προκαλέσει η καθίζηση στην οδό Παπανικολή στη συμβολή με τη Ζαν Μωρεάς. Υποχρεωμένοι να πηγαίνουν από τα γύρω στενά, ακολουθώντας οδηγίες αστυνομικών, είναι οι οδηγοί καθώς η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Χαλάνδρι εκτρέπεται από την περασμένη Παρασκευή. Η ταλαιπωρία αναμένεται να συνεχιστεί καθώς τα έργα αποκατάστασης που εκτελούνται από την Περιφέρεια θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η μηχανικός Θ. Αραμπατζή.

Το χαντάκι που μετά την κακοκαιρία έφτασε σε πλάτος τα πέντε μέτρα και σε μήκος τα επτά οφείλεται σε κακοτεχνία, επανέλαβε η κυρία Αραμπατζή, εξηγώντας ότι αγωγός του ΟΤΕ με πολλές σωληνώσεις κατέστρεψε αγωγό ομβρίων που προυπήρχε και «μπαλώθηκε» με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει.

Με εντολή του Περιφρειάρχη αποκαθίσταται η βλάβη και σύμμαχος προς το παρόν είναι ο καιρός, είπε η μηχανικός της Περιφέρειας Αττικής. Σε ερώτηση για το αν θα αποδοθούν ευθύνες η κυρία Αραμπατζή απάντησε ότι είναι «θεσπισμένα με νομοθεσία από το 2006 ποιος έχει αρμοδιότητα πού» κι έτσι η συντήρηση του οδοστρώματος είναι ευθύνη της Περιφέρειας, «αλλά η συγκεκριμένη βλάβη δεν είναι λόγω κακής συντήρησης στον αγωγό ομβρίων». ΄

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος