“Καμία πρόβλεψη του ΔΝΤ δεν έχει επιβεβαιωθεί, επομένως γιατί θα πρέπει να αποδεχθούμε τις εκτιμήσεις του ως προς την εξέλιξη του ΑΕΠ για τα επόμενα τρία χρόνια;” , ανέφερε στην εκπομπή “Απολύτως Σχετικό” με την Έλενα Καραγιάννη στο Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας , ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης.
“Αντιθέτως πολλά ινστιτούτα είναι ενθαρρυντικά για την εξέλιξη του ΑΕΠ καθώς οι προβλέψεις τους συγκλίνουν αρκετά με το ζητούμενο 3,5% του ΑΕΠ για το 2018″, συμπλήρωσε ο κ. Γκότσης. Και συνέχισε: ” Δεν πάμε για ρήξη, θα βρούμε συναινετική λύση με μέτρα που θα ληφθούν το 2018, αν καταστεί αναγκαίο, ώστε να καλυφθεί το κενό των 3 δις μέσω της ανάπτυξης”.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προανήγγειλε την πολυμετοχική χρηματοδότηση(crowdfunding), ως εργαλείο στην αγορά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που σύντομα θα γίνει νόμος του κράτους. “Υπάρχουν και επιχειρήσεις που δεν έχουν φύγει στο εξωτερικό και αυτές θέλουμε να τις βοηθήσουμε είπε χαρακτηριστικά” ο κ. Γκότσης.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος