Αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ για την υπόθεση της Ιωάννας: Θα καταθέσω πολύ σοβαρά στοιχεία

Στην περιοχή όπου πριν από 1,5 χρόνο σημειώθηκε η επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου βρέθηκε το πρωί η κάμερα της εκπομπής «Συνδέσεις» η οποία φιλοξένησε τον κ. Θεόδωρο Κεσόγλου, ιδιοκτήτη κουρείου, που είδε όσα ακολούθησαν μετά την αποτρόπαια πράξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα είναι δυνατή, πήρε την κατάσταση στα χέρια της να ζήσει, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεσόγλου ο οποίος γνωρίζει την 34χρονη και χθες βρέθηκε στα δικαστήρια. «Η Ιωάννα ακούει, βγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη» σημείωσε.

«Περιμέναμε όλοι να γίνει το δικαστήριο, δυστυχώς δεν έγινε» είπε ο κ. Κεσόγλου προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα καταθέσει «συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία είναι πολύ σοβαρά».

Όπως ανέφερε «θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και τι έχω ακούσει, όχι κάτι παραπάνω για να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει» ενώ χαρακτήρισε «πάρα πολύ επαγγελματικό αυτό που έγινε».

Όπως είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άντζελα Ζούγρα, ο κ. Κεσόγλου στις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει μιλούσε για δυο γυναίκες που έφευγαν με απόλυτη ηρεμία προς τη Θησέως και μάλιστα είχε δώσει πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο ρούχο που φορούσε η μία εξ αυτών το οποίο στην πορεία αποδείχθηκε ότι ανήκε στη δράστρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος